Valuta:
Netherlands

Privacy verklaring

Privacy verklaring
onze winkel belooft sterk aan privacy en nemen klanten klanten te respecteren online veiligheid. Ons doel is om de beste shopping ervaring voor onze gasten in een veilige omgeving te bieden, en we streven ernaar om dat doel te bereiken de hele tijd.
Persoonlijke informatie
Om u te voorzien van de beste producten, efficiënte klantenservice, en tijdige updates, zullen we een aantal van persoonlijke informatie te verzamelen van uw bezoek aan onze website. We verzamelen informatie van u, die u aan ons op deze website als u vast te stellen of een account bij te werken, voert u een sweepstakes, deel te nemen aan een enquête, online winkelen of te creëren of stuur een verlanglijstje. Categorieën van de verzamelde informatie onder andere naam, adres, e-mail adres, e-mailadres van de ontvanger, telefoonnummer, credit card informatie en berichten die u maakt. En een dergelijke vorm van gegevens worden gebruikt om: help deze site voor u gemakkelijker te gebruiken door niet te hoeven informatie meer dan één keer in te voeren; Helpen u snel informatie, producten en diensten; Help ons om de inhoud van deze site die het meest relevant zijn voor u maakt; Waarschuwen u voor nieuwe informatie, producten en diensten die wij aanbieden. Vsib.co.uk streeft er voortdurend naar de naleving van de wettelijke voorschriften houden.
Als we ons bewust van geworden of hebben een goed vertrouwen geloven dat wij informatie openbaar moet maken over u in verband met een onderzoek naar fraude, inbreuk op intellectuele eigendomsrechten, piraterij of andere onwettige activiteiten, zullen we specifieke informatie over u aan het juiste juridische autoriteiten in bekendmaken om de gebruikers van onze website, de site en / of het publiek te beschermen.
Vsib.co.uk zullen niet verkopen (of de handel of huur) persoonlijk identificeerbare informatie aan andere bedrijven als onderdeel van onze reguliere gang van zaken. Het is echter mogelijk dat we zouden kunnen verwerven of te fuseren of worden overgenomen door een ander bedrijf of dat we kunnen beschikken over alle of een deel van onze activa. Als dat gebeurt, kan uw persoonlijke gegevens worden doorgegeven aan een ander bedrijf, maar dat de bekendmaking zullen worden onderworpen aan de Privacy verklaring van kracht.
Niet-persoonlijke informatie
"Niet-persoonlijke informatie" is informatie die we verzamelen op deze website dat op zichzelf niet kan worden gebruikt om u te identificeren of contact, zoals demografische informatie en andere anonieme statistische gegevens over het gebruik van deze website. Bijvoorbeeld, we verzamelen en bewaren bepaalde niet-persoonlijke informatie automatisch wanneer u interactie met deze website, met inbegrip van uw IP adres, browser informatie en referentiesite domeinnaam. We verzamelen ook niet-persoonlijke informatie met betrekking tot de klant het verkeer patronen en gebruik van de site. Deze informatie wordt gebruikt voor het analyseren en verbeteren van deze website en om onze klanten te voorzien van een bevredigende winkelervaring te bieden.
Hoe om te garanderen Personal Information Secure
We maken gebruik van diverse veiligheidsmaatregelen, waaronder Secure Socket Layer (SSL) encryptietechnologie, om persoonlijke informatie die wij verzamelen te beschermen. Het SSL-protocol maakt gebruik van digitale certificaten te creëren en te beveiligen vertrouwelijke communicatie "pip" tussen de koper en onze web-entiteit. Gegevens die via een SSL-verbinding kan niet worden gemanipuleerd of vervalst, zonder de twee partijen worden onmiddellijk op de hoogte van het geknoei. Een sleutel of hangslot pictogram in de onderste hoek van het browservenster identificeert de veiligheid modus van een browser. Wanneer de browser wordt uitgevoerd in de "normale" modus, de sleutel ziet er gebroken of het hangslot ziet er geopend. Zodra een SSL-verbinding tot stand is gebracht, de sleutel wordt geheel, of het hangslot wordt gesloten, wat aangeeft dat de browser in de "veilige" mode. SSL is ondersteund in de meeste browsers, wat betekent dat bijna iedereen met een browser kunnen profiteren van SSL-codering.
Als u een bestelling plaatst via onze website, wordt u gevraagd om een ​​account en een e-mailadres en wachtwoord. U moet een passend e-mailadres en wachtwoord op te geven om toegang te krijgen accountgegevens. Om u te helpen uw persoonlijke gegevens verder te beschermen, moet je voorzichtig zijn met het verstrekken van uw wachtwoord aan anderen.
onze winkel zal je nooit vragen via e-mail om persoonlijke gegevens, zoals creditcardnummers, wachtwoorden, meisjesnaam van de moeder, bankrekeningnummers, ATM passeren codes of sofi-nummers te verstrekken. De beste manier om jezelf te beschermen tegen fraude is voor u om te voorkomen dat het verstrekken van persoonlijke informatie aan een e-mail aanvraag. Als u denkt dat het verzoek kunnen legitiem zijn, neem dan contact op met het bedrijf customer service medewerkers om dit te verifiëren voordat het verstrekken van informatie.